Organe de presse

IndexNews

About us in your language
Français
Nederlandse
Italiano
Magyar
Român
Português
español
Türkçe
Arabe
Chinois traditionel
Chinois simplifié
Droit Fondamental

Prenses de Croÿ vakfi, pedofil sebekeler ile savas

2001-2002 yilinda Belçika’daki Nijerya mafyasi, Brüksel’de yerlesik ‘Anglo French Kindergarten’ çocuk yuvasini, çocuklari yuvadan randevu evlerine aktarmak için kullanmaya kalkisti. Nijerya’li küçük prenslerin vak’asi, 18 ülkeyi kapsayan bir pedofil sebekesini gün isigina çikarttigi gibi, inanilmasi güç bir ‘tehlikeye maruz kalmis kisiye yardim etmeme’ olayinin da meydana çikmasina neden oldu.

Scotland Yard’in, sebekenin Ingiltere’de yerlesik kanadi ile ugrastigi, ancak Belcika’da yerlesik ana nüveden haberdar edilmedigi anlasiliyor. Belçika adaletinin düzgün çalismamasi, polis teskilatindaki rüsvet olaylari, ülkenin küçük boyutlari ve haritadaki konumu ile açiklanabilir: Hollanda, Almanya, Fransa, Ingiltere ve Lüksemburg’dan birkaç adim mesafade olmak, bir avuç adamin ülkeyi pedofil sebekelerin odak noktasi haline getirmesini kolaylastirmistir. Çocuk yuvasi kapatilmis ve yerini kurucusunun ve müdiresinin adini tasiyan bu vakfa birakmistir. Vakfin amaci: egitim, çocukarin korunmaya alinmasi ve pedofil sebekeler ile savas konularinda muhtelif projelerin bir çati altinda toplanmasidir.

Click & send a mail to subscribePrenses de Croÿ, Morkhoven çalisma gurubunun danismanligini üstlenmistir. Bu çalisma gurubu birkaç Flaman aktivistten mütesekkil olup, Thames, Zandvoort ve Madeira sebekelerini ortaya çikartmasi ile taninmistir. Vakif ise, pedofil suç unsurlari ve aktivistlerin pedofil sebekelere karsi verdikleri savasta maruz kaldiklari mafya ve polis tacizi ile ilgili bir seri röprtaj hazirlamak ve www.kindergarten.be sitinde yayinlamak görevini üstlenmistir.

Flaman aktivistlerin operasyon müdürü Mr. Vervloesem ile Prenses de Croÿ’nin medyaya yansiyan bir bulusmalarini müteakip, Belçika Gizli Servisi sitimizi tasiyan internet server sirketine iftira dolu bir sikâyette bulundu. Server sirketi de sikâyetin dogrulugunu tesbit edecek hiç bir arastirma yapmadan ve hiç bir ihbarda bulunmadan kocaman bir siti sildi ve bu arada 50 civarinda ibret verici röportaj yok oldu.

Editeur responsable: Fondation Princesses de Croÿ et Massimo Lancellotti - 10 Rue Faider - 1060 Bruxelles - Belgique - Droit de réponse: postmaster@droitfondamental.eu