HOME

 
Organe de presse  
         
 
IndexNews
 
    HOME
About us in your language
Français
English
Nederlandse
Italiano
Magyar
Român
Português
español
Türkçe
Arabe
Chinois traditionel
Chinois simplifié
Droit Fondamental

Croÿ hercegnöjének alapítványa (Fondation Princesse de Croÿ) a pedofil hálózatok ellen felveszi a küzdelmet

Brüsszel 2001. Az Anglo French Kindergarten, egy kicsiny nemzetközi óvoda-iskola Európa fővárosában hat hónap leforgása alatt nyolc afrikai származású gyereke egy olyan nemzetközi bűnszövetkezet markába került, amely legalább tizennyolc országban gyermekrablással foglalkozik. Jacqueline de Croÿ hercegnő, az iskola alapítója és igazgatója legnagyobb megdöbbenéssel tapasztalta, hogy a Belga hatóság tétlen: annak ellenére, hogy a gyermekek kínzásának tényét öt orvosi igazolással tanúsították, és egy templomi egyháztag ellen bizonyítékokat hoztak fel, -nem lépett közbe. Az „egyháztag” gyerekeket közvetített Brüsszel és London között. A közvetítéshez saját gyerekeinek útleveleitt használta fel. hat nigériai kis herceget sikerült megmenteni, azonban a két afrikai származású ausztráliai kislányt Laurent-t és Vanessa-t sajnos már nem lehetett megmenteni. Őket az Iskolába egy “hotel-hostess” íratta be aki azt állította, hogy az anyjuk, de nem beszélte a két kislány anyanyelvét.

Ekkor a Scotland Yard egy körülbelül 300 tagú templomokban működő hálózaton dolgozott, a hálózat tagjai afrikai gyermekeket áldozott fel rituális keretek között. Később kiderült, hogy az afrikai bandavezér Nihoullal volt kapcsolatban, akit a Dutroux-bűnügyi összeesküvés vezetőjeként ítéltek el. Nihoul részt vett pornografikus és szadomisztikus filmek készítésében, melyek gyermekgyilkosságokat tartalmaztak.

Az igazságszolgáltatás hianya egy olyan korrupciós gépezetből fakad, mely abban az időben elképzelhetetlennek tűnt; a ferde sajtócenzúra, és a korrupció valójában Európa legmagasabb köreibe is elért. A korrupt személyiségek szégyenteljes fényképeken láthatók, amelyek -Sun Myung Moon a koreai “szexuálragadozó” luxushoteljeinek szobáiba készültek. -Moon nevét viseli az általa alapított szekta, és ő az, akit Messiásnak nyílvánítottak az amerikai szenátusi épületben.

A Croÿ –hercegnője 2002-ben zárta be az óvodáját, hogy előkészítse annak az alapítványnak a működését, amely jelenleg a hercegnő és unokatestvérének Massimo Lancellotti nevét viseli. Céljuk megalapozni különböző projekteket a gyermekoktatás, a gyermekvédelem és a paedokriminális-hálózatok ellen. 2003- ban a Hercegnő tanácskozott a Werkgroep Morkhovennal, egy flamand csoporttal, mely hírnevet szerzett a Temse, Madeira és Zandvoort- hálózatok felszámolásával kapcsolatban. A botrányos hálózatokat a sajtó úgy tüntette fel, mintha a valóságban légből kapott ügy lett volna (ezt a ferditést a botrányok később eloszlatták ).

Az alapítvány cikkek sorozatával nyilvánosan terjeszti Marcel Verlvloesem hihetelen fefedezéseit; a legszilárdabb alátámasztó bizonyítékokhoz volt hozzáférése, amikor egy hamis váddal félemlítették meg, így, a vád kapcsán betekintést nyert az őt vádoló bűnözők jogi aktáiba. Amikor ezek a cikkek elöszőr nyilvánosságra kerültek, nagy zűrzavart keltettek, majd a belga titkosszolgálattól származó “hamis vád” alapján az alapítvány honlapját az azt szolgáltató Bravenet figyelmeztetés nélkül törölte. Ötven esetben fordult elő, hogy az igazságszolgáltatás hatalmas “hibák” folytán módszeresen, bűnözőket helyez szabadlábra. Az alalpítvány és a Wergroep küzdenek az információszabadságért; választ követelnek az eszközöket iletően, amely eszközökkel a szervezett bűnözés és jogellenes cselekmények az áldozatokat és a szemtanúkat szándékozzák félretenni, eltűntetni.

A “svájci csapdával” a Zandvoort-hálózat francia származású áldozatainak állítottak kelepcét, ezeket az emberek koholt vádak alapján börtönbe zárták. A bírósági ügyek során a 80 000-nél több, -mellettük szóló, de a bűnözőket terhelő bizonyítékot nem szerepeltették az aktájukban. Ezzel a módszerrel tudták a gyerek-pornó producereket és a gazdag ügyfeleiket szabadlábon hagyni, és ezzel adtak helyet Marcel Vervloesem új, jogellenes letartóztatásának.

Amikor a kormány a civilszervezeteket akarja elhallgattatni Marcel Vervloesem jogellenes bebörtönzésével, felszínre került egy másik emberiség ellenes bűntény: -egy “gazdaságépítő rendszer”, amelyhez a börtönben lévő rabokat használják fel, akiknek néhány centet fizetnek óránként, továbbá “takarékoskodnak” az egézségügyi ellátásukon. Az aljas rendszer által naponta halnak meg emberek.

Ezeket a bűncselekményeket, -a gyermekek szexuális kiszolgáltatását, továbbá súlyos csalással vagy rabok gazdasági okokból sorozatos gyilkolásaival emberjogi felügyelet alatt álló- nemzetközi szervezetek teszik láthatatlanná, amelyek nem végzik el a rájuk bízott eredeti feladatot.

Click & send a mail to subscribeA belga igazságszolgáltatás Marcel Vervloesemet foglyul ejtette, majd életveszélyesen megfenyegette. 2008 szeptember 5-ös fogvatartása óta megtagadják Marcel Vervloessemtől, -aki áttétes rákban és inzulinfüggő cukorbetegségben szenved, a betegséget kezelő létfontosságú orvosi ellátást, és a megfelelő inzulin mennyiséget, hogy cukorbetegségét megfelelően szabályozni lehessen. További megtorlásként bizonyos civilszervezetek olyan ügyeket tesznek közzé amelyeknek nem szereplője. Világszerte számos egyetem a túlélés kivételes eseteként tekint Marcel Vervloesemre. Megállapították róla, hogy egészségi állapotát tekinve kivételes esete a túlélésnek.

Az alapítvány elindította a Droit Fondamental-t (Alapvető jogok). Ez egy erős világháló-sajtóügynökség mely világszerte emberjogi témában több tíz web-logot működtet. Legnagyobb hangsúlyt az információszabadság, a kifejezés szabadságára és az emberi méltóság sérthetlenségére helyezi.

Editeur responsable: Fondation Princesses de Croÿ et Massimo Lancellotti - 10 Rue Faider - 1060 Bruxelles - Belgique - Droit de réponse: postmaster@droitfondamental.eu