français English  Nederlands

Fondation Princesses de Croÿ et Massimo Lancellotti

 Bienvenue - Welcom - welkom - добро пожаловать - But de la fondation Archive - listeData bank - dossiers networking contract

Waarom 7 jaar stilte ?

20.01.2019 - Mijn laatste artikel is gepubliceerd op deze website op 7 januari 2012. Ik moest 10 jaar daarvoor, mijn school sluiten, nadat een officier van de Belgische federale politie me bedreigde en zei dat ik “mijn school kwijt zou raken”, als ik me niet stil zou houden. 6 Van mijn kinderen waren gevangen genomen door een internationale bende van kinderhandelaren. Ik besefte dat het belangrijker was om een stichting op te richten om kinderen te helpen die het nodig hadden, in plaats van een school te leiden voor kinderen die geen hulp nodig hadden, omdat zelfs de politie hen niet zou helpen. 


Er was niemand die me adviseerde om Marcel Vervloesem op te zoeken, die zijn hele leven lang al kinderen uit handen van kinderhandelaren haalde. Elke keer wanneer Marcel zijn NGO klachten indiende tegen een pedofiel netwerk, kreeg hij valse aanklachten aan zijn broek. Dit tot 17 keer aan toe. Dit om hem te dwingen te stoppen met zijn goede werk. We ontdekten dat diegenen die de KGB-agenten chanteerden, “Sovjet Dissidenten” waren die aan het hoofd stonden van het pedofiele netwerk. Deze gaven ook leiding aan een organisatie voor mensenrechten die de Russische regering beschuldigden van de genocide in Tjetsjenië. Het leek me raadzaam om eerst uit te zoeken wie deze mensen waren en zijn, alvorens dit aan het licht te brengen.
Het kostte me 7 jaar om te ontdekken dat het pedofielennetwerk eigenlijk door het zelfbenoemde “Militaire volk van het Sovjet- Gemenebest” werd gebruikt. Heel toevallig kwam ik hierachter omdat er triljoenen dollars waren gestolen van de Russische schatkist. Hun enige doel is het ondermijnen van de ideologische en economische fundamenten” van Rusland “door op elk moment, elk mogelijk wapen te gebruiken om zo een coup te financieren om de president en de regering omver te werpen, dit wordt gedaan door ontevreden generaals en er werden ook hoge bedragen aan steekpenningen betaald om hun eigen mensen op sleutelposities in de regering te plaatsen, ook vonden er contractmoorden plaats en financierden zij de schaduweconomie.”

Het Militaire-volk van het Sovjet Commonwealth  is een echte terroristische organisatie welke gevormd wordt door generaals van het ministerie van Binnenlandse zaken en buitenlandse agenten van de KGB, die weigerden terug naar huis te gaan na de ontbinding van hun contract, na de ontbinding van de Sovjetunie. Zij hebben veel invloed gehad op de Sovjet inlichtingendienst, evenals op het netwerk van medewerkers, waar onder journalisten en de georganiseerde misdaad.

Zij waren diegenen die de Ferraye patenten ter waarde van miljarden dollars gestolen hadden en toen de gehele Franse en Zwitserse octrooiafdeling en rechtbank chanteerden om de toepassing van de wet te saboteren. Ze gebruikten dit geld om de Tsjetseense volkerenmoord te financieren. Sommige van hun Russische generaals stuurden speciale interventiemachten om vreselijke oorlogsmisdaden te plegen, anderen verkochten aan de Tsetsjeense generaals de wapens die bedoeld waren om tegen Russische soldaten te gebruiken.

Ze gebruiken nog steeds dezelfde «interventie-troepen» om Tsjetsjenen te ontvoeren, niet omdat ze «homo» zijn, maar als een middel om losgeld te vragen. Dit is ook de standaardprocedure om mensen te dwingen lid te worden van de KGB onder de noemer van mensenrechtenorganisaties. Ze vragen eerst betaling om hun slachtoffers naar Europa te vervoeren. Ze vragen vervolgens geld van dezelfde slachtoffers om een deportatie terug naar Tsjetsjenië te voorkomen, wat toevallig door hun eigen diensten wordt gedaan.

Ze provoceren ook problemen in Syrië en Nigeria en verkopen vervolgens wapens aan rebellen of huursoldaten. Het is dus niet Poetin die zowel Assad als de Islamitische Staat steunt, maar Poetin die Assad steunt en de «Militairen van het Sovjet Commonwealth» die de wapens leveren aan de Islamitische Staat.

Zij zijn ook degenen die de sociale problemen financieren, zoals de «gele vestjes» -beweging, overal waar ze een regering willen ten gunste van het Sovjet-Gemenebest. Zo zien we belachelijke scènes gefilmd in Parijs, zoals die van een huilende man die roept: "we hebben honger" en van een knielende vrouw die om medelijden smeekt voor verbijsterde politieagenten.

Waarom ben ik vandaag terug? Ik ben klaar met dit onderzoek. België heeft nu de beste minister van justitie ter wereld.

Verder ben ik dol op het Magnes-project. Het is leuker en minder gevaarlijk!


Newsletter Facebook Blogs Youtube Youtube Droit de Réponse

Back to the welcome home-page

Articles - Articoli
16.06.2007 -  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 - 07.01.2012
Fondation privée Princesses de Croÿ et Massimo Lancellotti -10 Rue Faider - 1060 Bruxelles - Belgique
COPYRIGHT © 2019 - ALL RIGHTS RESERVED