HOME

 
Organe de presse  
         
 
IndexNews
 
    HOME
About us in your language
Français
English
Nederlandse
Italiano
Magyar
Român
Português
español
Türkçe
Arabe
Chinois traditionel
Chinois simplifié
Droit Fondamental

12 siteuri ale partenerilor supuse atacurilor hackerilor, blocate sau distruse, in mai putin de 4 ani

Dreptul la informare despre retelele pedofililor si coruptia, deranjeaza in mod evident. Conform stirilor publicate in presa din Romania, Microsoft a blocat siteul de lucru al Fundatiei Princess de Croÿ fara nici cea mai mica forma de avertisment, spunand ca arhivele care ca fapt divers dar subliniind, reprezinta singura baza de date ce raporteaza activitatea pedofililor din Europa, nu vor mai fi accesibile.

Articolul a avut un caracter intepator, iar siteul fundatiei a disparut. A fost nevoie d 200.00 de euro subventionati de EEC pentru ca siteul Child Focus, sa updateze o retea pentru asociatiile civile europene de asistenta a copiilor furati sau expolatati sexual. Partenerul din Romania a primit in cele din urma 1000 de euro, doar pentru completarea a 4 formulare in numele asociatiilor si fara acordul lor, declarandu-le apte de munca intr-un domeniu in care nu sunt. Un caz similar s-a produs si in Italia cu un partener, a carui asociatie a fost fondata la aceeasi data cu proiectul, si sa spunem ca nu avea nici cea mai mica experienta in domeniu fata de altele mult mai competente.

Serviciile MSN si-au prezentat scuzele pentru deranjul provocat de distrugerea accidentala a siteului. Cand a fost demonstrata blocarea siteului, s-a facut imediat act de inchiderea benevola din cauza unor incalcari a regulamentelor si ca intreaga poveste este “in curs” de investigare. Child Focus, desi dedicat bunastarii copiilor nu a intervenit pentru cererea repunerii bazei de date a pedofililor desi aceasta era consultata de presa internationala.

Nu am reusit identificarea celor care au abuzat acceptand cenzurarea, astfel incalcand cititorilor dreptul fundamental la informatie, libertatea de exprimare in presa, intr-un domeniu ce prezinta principalele amenintari cu care unele grupuri se confrunta.

Click & send a mail to subscribeAcest drept la informare, este singura protectie a copiilor impotriva organizatiilor criminal-pedofile, din moment ce adultii cred ca aceste retele nu exista, dupa pozitia sustinuta de Belgia, situatia periculoasa primind atentie doar dupa infaptuirea raului. Acest drept la informare este deasemenea singura protectie a victimelor refuzului justitiei, care pierde multi ani crezand in aplicarea sistematica a drepturilor fundamentale, pe cand acestea pot fi obtinute printr-o lupta pentru care trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, si in care trebuie evitate un numar mare de capcane.

Surpriza a fost mai mare cand am descoperit ca drepturile fundamentale plictisesc vorbitorii de franceza din Europa incat domeniul cu numele www.droitfondamental.eu (drepturile fundamentale europene) era inca liber. Acest domeniu va gazdui astfel siteurile Fundatiei Princess de Croÿ, Werkgroep Morkhoven, asa cum si organele de presa prin colaboratori si parteneri, o publicatie, un grup de informare reconstituie baza de date, unindu-ne fortele pentru raspandirea informatiei.
Top

Editeur responsable: Fondation Princesses de Croÿ et Massimo Lancellotti - 10 Rue Faider - 1060 Bruxelles - Belgique - Droit de réponse: postmaster@droitfondamental.eu